St. Urho's Pubin Sahtipäivät pyörähtävät jälleen käyntiin keskiviikkona 21.5. klo 15. Tänä vuonna julkistetaan avajaispäivänä "Sahtipäivien Sahti", ensimmäistä kertaa. Kisailussa on muiden rinnalla mukana HBF:n valitsema Vuoden Olut 2008 eli Lammin Sahti.

Urkin ravintolapäällikkö Esa Mustonen on valmistanut sahtipäiville myös oman sahdin, jonka nimi on Pyhän Urhon Sahti. Tuote on valmistettu Perhon Panimossa Helsingissä. Avajaispäivänä paljastetaan myös Jouko Nuoran maalaama Urkki-akvarelli. 

Muut sahtipäivien sahdit ovat: Finlandia Sahti, Finlandia Sahti Strong (Forssa), Hartolan sahti (Punamäen Sahtikrouvi), Kivisahti (Maatilapanimo Hollolan Hirvi), Joutsan Sahti, Lammin Sahti, Beer Hunter´sin sahti (Ravintolapanimo Beer Hunter's, Pori).

Urkin Suomalaiset Sahtipäivät järjestetään 13. kerran ja päivät kestävät niin kauan kuin tuotteita riittää - Finlandia sahti on ravintolassa vakiovalikoimassa! Helsingin Olutfestivaalin Vuoden Olutravintolaksi vuonna 2006 nimitetty Urhon pub toimii Ostrobotnialla (Museokatu 10, Hki), Kansallismuseon takana ja on avoinna su-ti klo 15-01, ke-la 15-03.