1680852.jpg

Maamme uusin pienpanimo avataan yleisölle perjantaina 11.7. Porissa, Sinebrychoffin panimon vieressä Kokemäenjoen välittömässä läheisyydessä. Karhupanimon ensimmäiset omat oluet ovat vaalea ja tumma lager ja ne ovat saatavissa ainoastaan panimon yhteydessä avattavassa uudessa ravintolassa, jonka nimi on Schönes Fräulein.

Pori viettää parhaillaan kaupungin perustamisen 450-vuotisjuhlavuotta. Juhlan kunniaksi Sinebrychoff julkistaa erikoiserän Karhu-olutta 450-vuotisjuhlatölkissä. Vuonna 1853 perustetussa Porin panimossa on valmistettu Karhu-olutta jo 1920-luvulta alkaen. Nykyisin Porin olut kuuluu Sinebrychoffille ja Karhua valmistetaan edelleen Porissa (50 miljoonaa litraa vuodessa) ja Keravalla Koffin pääpanimossa. Karhua on markkinoilla kolme versiota: 4,6 %, 5,3 % sekä Tosi Vahva Karhu (dobbelbock 8,0 %). Ruotsin markkinoille valmistetaan myös 3,5 %-ista folköliä.