Olutkellari Helsingin omistus on muuttunut tästä päivästä, 1.10.2008, alkaen. Uusi omistaja on Restafix Oy, jonka taustalla on Olutkellaria alusta saakka päälliköinyt Samu Wikström.

- Olutravintolan pyörittäminen vaatii yleensä ravintoloitsijan vahvan panoksen tiskin takana, Samu Wikström toteaa. - Jatkamme edelleen erikoisoluiden, siidereiden ja mallasviskien valikoimalla. Tästä lähin avaamme joka päivä kello 11 ja alamme tarjota kevyttä purtavaa päiväsaikaan.

Tämän vuoden maaliskuussa perustetun kellariravintolan erikoisuutena on ollut paikallisten ja kotimaisten pienpanimoiden, uuden aallon pohjoismaisten pienpanimoiden ja belgialaisten oluiden valikoima. Huhtikuussa avattiin myös maamme uusin real ale -hana. Olutkellari Helsinki on pitänyt koko ajan tarjolla helsinkiläisten Stadin Panimon ja Suomenlinnan Panimon tuotteita. Ravintola on valmistuttanut Suomenlinnassa myös oman nimikko-oluen Kellari Pilsin.

Olutkellari Helsinki toimii pääkaupungin historiallisen hallintokeskuksen sydämessä, Tuomiokirkon ja suurtorin läheisyydessä osoitteessa Hallituskatu 3. Edellisen omistajan, oululaisen Service Restaurants Oy:n muita ravintoloita Helsingissä ovat esimerkiksi Kolme Kruunua ja Pataässä.