Jouluolutvalikoimat ovat tänä vuonna jälleen herkkullisen laveita ja monipuolisia. ALKOssa on tänä vuonna parisenkymmentä jouluolutta ja erät taitavat olla sen verran aikaisempaa suurempia, että tuotteita riittää vielä jouluksikin.

Olutravintolat hemmottelevat oluen ystävää hienoilla, omintakeisilla, vaivaa säästämättä kootuilla valikoimilla. Mainitaan tässä esimerkkinä vain se kaikkein upein nirppanokkien kampittaja: OLUTRAVINTOLA PIKKULINTU Helsingin Puotilassa. Vastaavaa kokoelmaa kotimaisia, pohjoismaisia, muita eurooppalaisia ja amerikkalaisia ei taida muualla olla. Tänä vuonna.

OLUTVERKON testiraati on arvioinut julkisissa ja omissa maistelutilaisuuksissa jälleen ennätysmäärän talven kausioluita. Arvioinneissa on mukana päivittäistavarakaupan koti- ja ulkomaisia tuotteita, Alkon vähittäismyynnissä olevia oluita, olutravintoloissa anniskelumyynnissä olevia pienpanimotuotteita ja maahantuotuja ulkomaisia oluita.

Tutustu OLUTVERKON arvioihin! Vertaile! Ota kantaa! Kommentoi! Kannattaa muistaa, että joulun alla valikoimiin tulleet kausioluet ovat ajankohtaisia koko talven - vaikka edessä olisikin vain "talvi" - sinne pääsiäisen tienoolle saakka.