<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sinebrychoffin parhaillaan valmistelema pienpanimo Porissa on saanut nimekseen KARHUPANIMO. Ensimmäiset oluet pannaat toukokuussa ja niitä pääsee maistelemaan heinäkuussa, kun Karhupanimo avautuu.

 

Panimo sijaitsee kaupungin keskustassa Koffin Porin panimon tontilla. Vanhassa tiiilirakennuksessa on ollut kaupungin ensimmäinen sähkölaitos. Oluenvalmistuksesta vastaa olutmestari Heikki Vuokko tukenaa Harry Berg, joka 1990-luvulla johti Koffin perustamaa Suomen ensimmäistä ravintolapanimoa Helsingin Kappelissa sekä Koffin Porin tehtaanpäällikkö Jari Väänänen. Karhupanimon keiton koko on noin 1000 litraa ja keittoja tulee olemaan 2-3 kertaa viikossa. Alkuvaiheessa valmistetaan kahta erilaista käsityöolutta, vaaleaa ja tummaa.

 

Karhupanimon ravintolatoiminnasta vastaa SK-ravintolat Oy ja se tulee olemaan saksalaistyylinen, helsinkiläisen Schönes Fräuleinin tapaan.