Suomen uusin pienpanimo, Karhupanimo Porissa on avattu tänään. 1800-luvulla valmistuneessa tiilirakennuksessa Sinebrychoffin Porin panimon tontilla toimii SK-Ravintolat Oy:n olut- ja ruokaravintola Schönes Fräulein.

Olutmestari Heikki Vuokon hallitsemat itävaltalaisen Salmin valmistamat 1000 litran keittokattilat on hankittu alkuvuodesta oluenvalmistuksen lopettaneesta Panimoravintola Hermanista Turusta. Sinebrychoffin omistaman ravintolapanimon ensimmäiset omat oluet ovat vaalea, hiivasuodatettu Kirjurin vaalea ja tumma suodattamaton Mustakarhu. Lue OLUTVERKON arviot! 

1722118.jpg

Avajaistunnelmissa Sinebrychoffin markkinointijohtaja Tapio Finér (vas.), ravintoloitsija Seppo Koskinen SK-Ravintoloista ja Koffin toimitusjohtaja Pekka Tiainen. © Kuva: J.T. Laakso